En slags Hot & not-liste

I skrivende stund sitter jeg i sofaen iført onepiece (hvorfor høres det alltid så 2009 ut?) og pledd. Det er riktignok april måned, og mengden solskinn skal man absolutt ikke klage på, men temperaturen er fremdeles såpass lav at jeg kvier meg for å forlate den varme dyna om morgenen.

Helt spontant fikk jeg lyst til å skrive en hot & not-liste. Det begynner jo å bli en stund siden slike var populære, og kanskje har vi alle vokst litt ifra dem, men fuck it; jeg skriver den likevel.


Påsken 2019.
Jeg vet ikke hvorfor men i år ser jeg skikkelig frem til gule tulipaner, sjokoladeharer, solo i glasset og koselig påskepynt.

Sommertider
25 grader i solen, glitrende vann og lyst til langt på natt. Jeg kjenner jeg gleder meg allerede! Om du, som meg, sliter med at sommeren ikke helt har kommet i gang der du bor, kan du jo snikstarte den ved å bestille deg en billig utenlandstur her.

Svenskehandel på nett.
Hvem elsker vel ikke å ta seg en tur over grensa til Sverige og hamstre opp godteri og brus til en billig penge? Nå trenger du ikke engang forlate sofaen! Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn her, velge hva du vil ha, betale – og vipps så blir varene fraktet over grensen og til din nærmeste post i butikk. Dermed slipper du de kjipe bensinutgiftene, også.


Å slikke hverandre i rumpa.
Med fare for å fremstå prippen: er jeg den eneste som synes tanken på en tunge i endetarmsåpningen er mer ekkel enn sexy? Denne «eat ass»-hypen forstår jeg virkelig ikke.

Alle disse nye kjønnene som har dukket opp fra ingensteds.
Jeg vil ikke tråkke noen på tærne, men jeg savner virkelig den tiden da man enten var gutt, jente eller transseksuell. Nå for tiden vet man jo ikke om folk er gutter, jenter, transseksuelle, intetkjønn, dyr, aliens eller brødristere fra attenhundretallet.

Del

6 Kommentarer

 1. Ellis
  april 10, 2019 / 1:12 pm

  Brødristere fra 1800 tallet😂 spot on

  • livingdoll
   Forfatter
   april 10, 2019 / 3:32 pm

   Haha :p

 2. Alex
  april 11, 2019 / 12:31 am

  Herlig 😄😄😄

  • livingdoll
   Forfatter
   april 11, 2019 / 1:09 pm

   XD

 3. april 11, 2019 / 8:13 pm

  Jeg er 110% sikker på at det er SKITMANGE der ute som er mer enn bare litt enig med deg i den rumpegreia her altså. Jeg er heller ikke den største påhengeren av akkurat det. Dog hadde jeg ikke nektet om noen ville ha meg til å gjøre noe sånt HVIS «åstedet» var barbert og vasket godt nok først.

  Ja, nå hadde jeg vel uansett hatt litt noia for å bli blåst i ansiktet etter en stund, men.. YOLO!!

  • livingdoll
   Forfatter
   april 12, 2019 / 1:34 pm

   HAHAHAH xD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *