I dag har jeg…

… Blitt vekket med frokost på sengen! Hvor heldig er ikke jeg, som har så snill samboer?

… Pakket meg inn i pledd og hakket tenner! Det er April måned, solen skinner, men likevel er det så kaldt at jeg holder på å fryse meg halvt ihjel. Kan det ikke bli sommer snart?

… Diskutert med samboeren om hvem som skulle åpne da det ringte på døren! Jeg har sosial angst, så det å prate i telefon, eller åpne når folk jeg ikke kjenner ringer på døren, er en big deal. Jeg blir så ukomfortabel at jeg bare har lyst til å gå i skammekroken og dø. Om jeg noen gang kjøper meg hus, skal jeg ha et skilt i glass på døren, hvor det står i pen løkkeskrift: «Jeg åpner ikke for fremmede. Kjenner du meg, så send en tekstmelding først. Kjenner du meg ikke, er jeg ikke interessert». Eller noe slikt. Høhø..Neida…

… Tenkt på å skrive en bok om oppveksten min. Heldigvis vet både jeg og dere at det ikke kommer til å skje. Ikke fordi jeg ikke har lyst, for det har jeg faktisk (av en eller annen grunn jeg ikke helt forstår selv), men fordi jeg ikke orker alt dramaet det ville medføre.

Del

4 Kommentarer

 1. Alex
  april 11, 2019 / 12:34 am

  Og hvem måtte åpne ? 🙂 Var det Jehovas vitner ? 😎
  Du vet du kan bruke pseudonym eller sånn ghostwriter 😁 venninna mi har utgitt en bok på Amazon, du tjener ikke så mye på det men det er jo kult da.

  • livingdoll
   Forfatter
   april 11, 2019 / 1:09 pm

   Hahaha xD ble han som åpnet. Var huseieren og en fyr til som skulle ha nøklene til kjelleren:) hehe joda, kunne jo forsåvidt gjort det.. takk for tipset, må tenke litt på den altså:)

 2. april 11, 2019 / 8:16 pm

  Jeg syns FORTSATT at du bør skrive og gi ut den boken. Men igjen; jeg skjønner også veldig godt de litt skepsis-tankene du har rundt det!

  • livingdoll
   Forfatter
   april 12, 2019 / 1:33 pm

   Jaa, må nok tenke litt der altså

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *