New cottage, who dis?

My mom texted me early Monday morning to let me know she and my dad had just bought a new cottage.


This kitchen looks nicer than the one I have in my apartment. No joke.


The cottage has two bathrooms. Here’s one of them.

I’m looking forward to spending a week or two here in the summer with my parents, siblings, niece, and nephews. Hopefully, mom and dad will let my boyfriend and I borrow it some time.  That would be awesome.

Share:

4 Comments

 1. Alex
  October 27, 2018 / 8:21 am

  Woooow de er rich bitches ?

  • livingdoll
   Author
   October 29, 2018 / 9:27 pm

   Hahah, njæ, er vel middelklasse tenker jeg :p

 2. October 30, 2018 / 10:41 pm

  Litt random kanskje, men det første jeg tenkte når jeg så disse bildene nå var at: Hadde det vært JEG som bodde der nå skulle jeg ikke vært treg med å slå av mesteparten av lys, forså å unne meg et gjensyn med “De dødes tjern” på dvd. xD

  • livingdoll
   Author
   November 1, 2018 / 9:37 pm

   Hehe, den har jeg faktisk ikke sett. Må sjekkes ut! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *